April 9

Als ik niet open ben, verdien ik niets

0  comments

‘Als ik niet open ben, verdien ik niets’ deze zin speelde me erg vaak op toen ik nog mijn krantenwinkel had. Ze was er op den duur zo ingesleten dat ik helemaal in mijn werk ben ingedoken en altijd wel een reden had om te openen, zelfs 24u op een dag.

Ik dacht toen wel al vaker aan automaten. Een automaat voor de deur, zodat mijn klanten bij me terecht konden als ik mijn welverdiende nachtrust nam. Maar ook als ze geen zin hadden om aan te schuiven, konden ze snel bij de automaat terecht.

Helaas, om tal van redenen mocht deze er niet staan. Om nog maar van de kostprijs te zwijgen.

Het idee dat er gewoon geld binnenkomt terwijl ik lag te slapen, het leek me superleuk!

Ik ben blijven zoeken in mijn creativiteit. Op welke manier kan ik deze automaat in mijn leven brengen ook al heb ik geen winkel meer? Op welke manier kan er gewoon geld binnenkomen terwijl ik lig te slapen? Hoe komt er geld in het laadje zodat ik nu wel mag én kan luisteren naar mijn lichaam?

Ondertussen is het letterlijke automaten systeem uit de voorgrond getreden, maar het idee en de uitvoering om op verschillende manieren geldstromen te creëren is in de plaats gekomen.

De zin ‘Als ik niet open ben, verdien ik niets’ is dus helemaal uit mijn gedachtengang verdwenen. Nu weet én besef ik pas dat het anders kan! Jaren heeft het me gekost om te ontdekken dat er echt wel een andere manier is om geld te verdienen. Dat er veel meer is in het leven dan werken voor hard en zuurverdiende centen. Ik wil jou laten zien dat het anders kan én mag. Dat geld voor je laten werken ipv werken voor geld echt bestaat.

Ja, ook als je aan het slapen bent 😉


Tags

automaten, geld laten groeien, Geld ontvangen, geldstromen, geldvoormelatenwerken, leefnujedromen, Money, moneyflow, moneymindset


You may also like

Interview Anatoli Unitsky

Op de tram hoorde ik een stukje van een gesprek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!