April 1

vulkaanuitbarstingen

0  comments

Altijd een speciaal gebeuren die vulkaanuitbarstingen. De puurheid van de aarde die naar boven komt. Nieuw leven die erna ontstaat. Vulkanen vind ik enorm fascinerend. De vorige uitbarsting in IJsland kon ik helaas niet van dichtbij meemaken door een véél te drukke agenda met de krantenwinkel die ik toen nog had. En nu, nu mogen we nog niet reizen. Ik bestel het bij het Universum 😉Een 3de keer goede keer om het live te kunnen zien de volgende vulkaanuitbarsting. Ondertussen spreek ik vloeiend IJslands, reizen in én varen we rond IJsland met onze luxeboot én genieten we in de helikopter van de prachtige landschappen 🙂#leefnujedromen#dreamscometrue#projectlove

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/03/20/vulkaanuitbarsting-in-ijsland-legt-luchtverkeer-stil/?fbclid=IwAR36jj5-yFV_VyuIZ9xYZ1ZFF7wMXSkFDtTxc8hI6T6Xou_M_E04gQUYNL8


Tags

drukke agenda, helikopter, IJsland, nieuw leven, Universum, vulkaanuitbarstingen, vulkanen


You may also like

Interview Anatoli Unitsky

Op de tram hoorde ik een stukje van een gesprek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!