April 1

Overschrijving

0  comments

Ik moest onlangs een overschrijving doen naar een IJslandse bankrekening. 1 week 😱 heeft het geduurd én eigenlijk kon het nog zeker een week of weken langer duren. Ware het niet dat ik er achter heb gezeten 😉 Ik ervaarde nog maar eens hoe snel en makkelijk ik kan betalen met bitcoin en de andere cryptomunten naar gelijk waar en wie in de wereld met veel minder gedoe, wachttijd en kosten.


Tags

bitcoin, coins, cryptomunten, IJsland, munten, overschrijving


You may also like

Interview Anatoli Unitsky

Op de tram hoorde ik een stukje van een gesprek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!