April 1

Hoogdagen

0  comments

Hoogdagen zijn het al van in mijn kindertijd als de Japanse kerselaar in bloei staat. In de tuin van mijn ouders kon ik deze als kind elke lente bewonderen. Dan stak ik een afgevallen takje met bloemetjes achter mijn oor/in mijn haar. Liep ik ermee te pronken alsof het mijn grootste schat was 🙂 Helaas is deze boom ondertussen niet meer in hun tuin 🙁 Maar als ik zelf een tuin heb dan komt deze er als 1ste in! 😉 En een Japan reis als deze daar in bloei staat, dat staat ook op mijn Wishlist. Dromen laten uitkomen waar ik een supergoed gevoel van krijg, dat is een supermagische energie. Deze wens ik jou ook toe! Waar droom jij van?#leefnujedromen#dreamscometrue#moneymindset


Tags

bloemen, boom, Dromen najagen, Dromen waarmaken, hoogdagen, japanse kerselaar, leefnujedromen, wishlist


You may also like

Interview Anatoli Unitsky

Op de tram hoorde ik een stukje van een gesprek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!