March 13

Enorme groei

0  comments

Bij Digiu zit ik al van in het begin, een bedrijf die enorm gegroeid is.

Waar we nog veel gaan van horen én van meegenieten. Ik las net dit bericht (voor het gemak even de google translate knop op laten werken)

Meegenieten van het succes van de technologie die dit bedrijf aanmaakt, maar ook van de winst die we mogen ontvangen als partner 🙂Maak de aandelenkoers vast tot het einde van het jaar! Alleen voor de maand maart is er een speciale aanbieding voor alle projectpartners! U de prijs van DigiU-aandelen tot eind 2021 vaststellen op $ 0,075 bij aankoop van een aandelenpakket. Maak van deze gelegenheid gebruik, want zo’n aantrekkelijk aanbod zal er niet meer zijn! Algemene voorwaarden:✅ De speciale aanbieding is geldig voor eenmalige betaling en termijnen. U elk DigiU-aandelenpakket ✅ kopen. U pakketten kopen en de prijs alleen vaststellen tot 23:59 uur op 31.03.2021. ✅️ De aanbieding is ook geldig voor diegenen die pakketten hebben gekocht vanaf 01.03.2021.❗ Als u in maart een aandelenpakket hebt gekocht, heeft u de aandelenkoers automatisch vastgesteld op $ 0,075.Ook zal vanaf 1 april de prijs van DigiU-aandelen stijgen tot $ 0,09!In de nabije toekomst zal de koers van het aandeel aanzienlijk stijgen. Het is te danken aan de projectgroei en nieuwe veelbelovende producten waar ons blockchain lab al aan werkt!️ Ook willen we u eraan herinneren dat op 1 april de eerste projectpartners die de KYC-verificatie hebben doorstaan, hun bedrijfsaandelen kunnen inwisselen voor effecten op❗naam. We laten u alle details van de procedure weten zodra de onderhandelingen met onze juridische aannemers voorbij zijn! En op 10 mei betalen we dividend uit aan alle projectpartners! Dus door nu DigiU-aandelen te kopen, krijgt u niet alleen de kans om de aandelenkoers vast te stellen, maar verhoogt u ook uw dividend. Meer informatie over dividenden, de volgende stijging van de aandelenkoers en nieuwe blockchain lab-producten vindt u in de volgende berichten.

Registerlink

https://lk.digiu.ai/auth/registration/1060287080

Geweldig


Tags

aanbieding, aandelen, aandelenpakket, Digiu, Financiële vrijheid, geldstromen, leefnujedromen, Money, moneymindset


You may also like

Interview Anatoli Unitsky

Op de tram hoorde ik een stukje van een gesprek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!