December 28

Geld ontvangen

0  comments

Wat zou jij ermee doen als je 2 jaar lang elke maand geld ontvangt?Investeren? Waarin?

Uitgeven aan prularia?


Ik zou investeren zodat er op langere termijn ook nog geld naar me toekomt. Net zoals ik nu al doe. Ik investeer in bedrijven die goed zijn voor onze planeet en waar ik achter sta. Die dus ook iets betekenen voor de Leef-wereld voor de volgende generaties. Maar die ook nog eens op langere termijn inkomsten opleveren.


#geldstromen #levenstijl #zelf


https://www.hln.be/binnenland/hoe-is-het-in-het-afrikaanse-dorp-waar-twee-vlamingen-een-jaar-geleden-geld-uitdeelden~ab129b5c/


Tags

Droomleven, Geld ontvangen, investering, Investing


You may also like

Interview Anatoli Unitsky

Op de tram hoorde ik een stukje van een gesprek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!