September 21

Onbegrepen

0  comments

Vaak heb ik me onbegrepen gevoeld.Nog steeds komen mijn boodschappen niet aan.Lach(t)en ze me uit om wie ik ben, om wat ik doe, om wat ik zeg. Mijn Zijn.

Is het de ander zijn onwetendheid, het (nog) niet kunnen snappen waar het echt om gaat?Het slapen in bewust zijn? Het energie verschil?

Vaak heb ik me eenzaam gevoeld.Ervaar ik het nog steeds als ik moeilijke momenten heb dat ik bij weinig anderen terecht kan.Ben ik enorm dankbaar voor diegene waar ik op en met mijn bewust zijn en energieniveau wel terecht kan.

Dankjewel ❤ Mocht ik deze boodschappen hieronder ontvangen als bevestiging want ik weet wat ik te doen heb, te brengen heb.Niet bij mensen die eeuwig willen blijven slapen, maar net voor diegene die vooruit willen in het leven, die willen ‘Vrijuit Genieten’.


Tags

dankbaarheid, Eenzaamheid, energie, Onbegrepen, vrijuit genieten


You may also like

Interview Anatoli Unitsky

Op de tram hoorde ik een stukje van een gesprek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!